ЛЕПША СЛИКА НА ПРОЛЕЋЕ

БОРАЦ (СТАРЧЕВО) ЗАВРШИО ПРВИ ДЕО ПРВЕНСТВА НА ДЕСЕТОМ МЕСТУ

Фудбалери Борца, са 19 бодова, зимују на десетом месту Војвођанске лиге Исток. Председник Игор Матијашевић, са секретаром Петром Орешковићем чини све да се створе још бољи услови за рад и да се у наставку такмичења побољша пласман.

Тренер Миљан Блазовић поднео је извештај о резултатима и чланови управе дали су подршку за наставак сарадње.

– Управа је добро оценила јесен, задовољни смо како је тренер Блазовић радио – каже секретар Орешковић, више од десет година у клубу.- Влада одлична атмосфера и сви верујемо да можемо у наставку до бољих резултата. Имамо времена да се консолидујумо, да припреме обавимо што боље и да спремно дочекамо наставак трке.

На неколико утакмица јесенас, Борац је пока зао да има састав за бољи пласман, Старчевци, док мо добре игре, али реално у овом тренутку нисмо могли више, тежак распоред допринео је нешто слабијем пласману. У другом делу биће све другачије, на старту нас очекује повољнији распоред, па бисмо могли да побољшамо положај на табели и пласирамо се међу осам најбољих екипа.

Планирана су појачања у прелазном року.

– Разговарамо на ту тему, а председник Матијашевић и тренер Блазовић одлучиће кога ће да доведу. Важно је и да за сада нико није одлучио да оде, пружићемо шансу нашим младим играчима да се кале уз искусније и представљаће лепу будућност клуба.

Почетак припрема је заказан је за 22. јануар.

– Радићемо на нашим теренима где имамо одличне услове. Уговорене су и контролне утакмице, па верујем да ћемо бити успешнији на пролеће – јасан је Орешковић.

26 голова су постигли Старчевци, док је одбрана поклекла 30 пута

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!