ЛЕПША СЛИКА ЗА МЕТАЛАЦ

ЗЕЛЕНИ ИЗ ИНЂИЈЕ ЗАБОРАВИЛИ НЕУСПЕХ СА ПРЕМИЈЕРЕ

Будућност – Инђија 1:2 (1:0)

Гледалаца 50. Судија: Миодраг Станковић. Стрелци: Делибашић у 23. за Будућност, Вукчевић у 78. (пенал) и Ђокић у 88. за Инђију.

БУДУЋНОСТ: Атић, С. Лучић, Радојчић, Ђорђевић, Чукић, Радоњић, Станковић, Дејановић, Делибашић, Крижан, Стакић. Играли су још: Ј. Лучић, Бировљев, Адамовић, Миленковић, Димитријевић, Чапеља, Телемиш, Чизмић, Стегњаја, Жижа.

ИНЂИЈА: Чупић,Ђуричковић,Михајловић, Ђоковић, Вуковић, Јањић, Станојевић, Алексић, Ризнић, Тркић,
Ракић. Играли су још: Тсић, Ђ. Кукољ, Маринковић, Ђурковић, Недељковић, М. Кукољ,Вукчевић, Куљанин.

У садржајној игри, са много добрих акција, прволигаш из Инђије дошао је до минималне победе. Будућност је предност стечену у првом полувремену чувала до 78. минута, али искуство и боља физичка спрема у финишу дошли су до изражаја и гости су са, два гола, дошли до победе.
Почело је иницијативом зелених, после продора Станојевића и контакта у казненом простору са капитеном Лучићем, судија је показао на белу тачку, али Ракић је шутирао поред гола. Домаћини су се ослободили притиска и на истеку 23. минута, после одузете лопте Станковића, уследио је пас за Делибашића и искоса је погодио угао.
Инђија је имала добру прилику преко Ђокића, али Антић је скренуо лопту у корнер. Могли су Добановчани да удвоструче предност после добро изведених акција, да су Дејановић и Радоњић били прецизнији.
Миленковић је, у наставку, из слободног ударца погодио стативу. Узвратио је Кукољ, после соло акције за мало је шутирао поред гола. Неколико измена у екипи Драгана Стевановића, допринеле су паду у игри што су гости искористили у 78. минуту, после контакта Чапеље и Вукчевића казнени ударац за Инђију, Вукчевић је претворио у изједначење.
Млади Чизмић погодио је у ногу чувара мреже гостију, а домаћини су кажњени два минута пре краја. Повратну лопту Кукоља са десне стране Ђокић је сместио у мрежу. Била је ово добра провера за Инђијце за меч са Металцем, а за домаћина да види где се налази у овом делу припрема.

З. Зиројевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 04. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!