ЛЕВОМ БЕКУ ЖЕЛЕЗНИЧАРА ПОРАЗ ПОКВАРИО ЈУБИЛАРНИ 100. МЕЧ

КОНАТАР: МОГЛИ ДО РЕМИЈА

Железничар је пред добро попуњеним трибинама свог СРЦ „Младост“ против ТСЦ-а остао без бодова (2:3). Бачкотополчани су искористили прилике, после 20 минута игре имали су предност головима Александра Ћирковића и Алексе Пејића.

– Дозволили смо ривалу да нас савлада из првог озбиљнијег напада, што нас је шокирало. Прво полувреме одиграли смо без објашњења, али смо у другом показали праву снагу. И поред минуса од два гола, могли смо до ремија. Вицешампион је заиста квалитетан тим, неколико сезона игра заједно и заслужено је одмах иза Звезде и Партизана – каже Марко Конатар, леви бек Панчеваца.

Дефанзивац Дизелке одиграо је у суботу 100. меч у дресу Железничара.

– Леп је осећај, већ сам три сезоне у Панчеву. Јубиларни меч нећу ипак, памтити по лепом, јер смо изгубили три бода. Најважније је да сам здрав. Верујем да ћу одиграти што више утакмица и постати клупски рекордер.

Жеља је на старту пролећа ремизирала са Новим Пазаром (2:2), уследили су порази од Чукаричког (1:2) и ТСЦ-а.

– Знали смо да имамо паклен распоред у прва четири пролећна кола, пошто нам следи гостовање Партизану. Заслужили смо ипак, да боље прођемо. Даћемо све од себе да изненадимо фаворита у Хумској.

Суперлигашком дебитанту предстоји тешка борба за опстанак, тренутно је на претпоследњој позицији.

– После утакмице са црно-белима имамо за ривале директне противнике. Сваки меч биће посебан и сви бодови битни. Имамо квалитет и уз мало среће која нас није хтела у досадашњим мечевима можемо да имамо добру завршницу сезоне – истакао је Конатар.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!