ЛИДЕР ЈАЧИ И ОД ПРОБЛЕМА

ОФК КИКИНДА

Кикинда – Упркос чињеници да је лидер војвођанског „Истока” био половине првотимаца, победио је Ботошане без превише муке. Тренер јевто Јарчевић задовољан је што су двојица играча од по 17 година Кристиан Хајду и Лука Виловски били стрелци, док је капитен Небојша Ђукић свему давао тон.
– Нисмо имали велики избор играча у дуелу са коректним Омладинцем, али плејада младих положила је испит. Двојица стрелаца постигли су првенце у сениорској конкуренцији – каже Јарчевић.
Следи први од два дербија пролећа, у Банатском Карађорђеву.
– Јединство је јако пред својим навијачима, са сјајним појединцима, а има континуитет тренера на клупи и добар систем рада. Домаћини не крију ни амбиције, па нас очекује дерби, испуњена трибина и верујем добра утакмица. Имамо још ровитих фудбалера, али пружићемо максимум, бићемо мотивисани, храбри и паметни.
Вратиће се Кикинђанима неки играчи у тим, међу њима и Ремиџиус Рафаел Говернор.
– Жељан сам такмичарских мечева. Током месец дана под суспензијом напорно сам тренирао и мотивисан чекам дерби. Физички сам спреман, даћу последњи атом снаге да донесемо бодове у Кикинду – јасан је Рафаел Говернор (са слике).

ФОТО: ОФК Кикинда/инстаграм

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!