ЛИДЕР СЛАВИО КРАЈ ТИСЕ

Овогодишња првенствена премијера крај Тисе почела је тужним поводом, јер се минутим чутања одала последња почаст недавно преминулом бившем играчу и тренеру Миливоју Гајиновићу и економу Драгици Катавић, а завршена је на сличан начин по домаћина губитком бодова. Лидер из Руме је заслужено славио, али су није представио у издању које краси првопласиране екипе. Међутим, и то је било доста да се реваншира истом мером за летошњи пораз пред својим навијачима.

Од првог судијаског звиждука Румљани су дали до знања да су дошли да победе, али су Бечејци еластичном одбраном успевали некако да осујете нападе ривала, па њихова тренска иницијатива није уродила плодом. И када су сви очекивали да ће се на одмор отићи без голова, тренутак непажње одбране домаћих био је довољан да падне одлука о коначном резултату. Добро убачену лопту са левог бока из слободног ударца код друге стативе дочекао је Александар Игњић и главом је послао у мрежу. Испоставило се да је то био пресудан моменат утакмице.

У наставку слична слика, мада су се домаћи мало тргли и у пар наврата успевали да пређу половину терена. Голова није било, али је понајбољи играч утакмице Брана Илић у 59. и 65. минуту опасно припретио и оба пута су лопте отишле крај гола.

ОФК Бечеј 1918 – Словен 0:1 (0:1)

Бечеј: Градски стадион крај Тисе. Гледалаца: 200. Судија: Никола Шћепановић (Крушчић) 7. Стрелац: Игњић у 45. минуту за Словен. Жути картони: Станић (ОФК Бечеј 1918), Радовић, Лукешевић, Батало, Шегавац. Играч утакмице: Брана Илић (Словен).

ОФК Бечеј 1918: Милованов 6, Ћук 6, Пејић 6,5, Вјештица 7, Воргучин 6, Влаисављевић 6, Тутњевић 6,5, Миловановић 6, Виденовић 6 (од 59. Кобиљски 6), Станић 6 (од 44. Шавија 6), Митић 6.

Словен: Шегавац -, Симић 6,5, Радовић 7 (од 72 Стојисављевић -), Лукешевић 7 (од 46. Савиновић 6), Батало 6,5, Перошевић –(од 9. Јандрић 6,5), Радишић 6,5, Маринковић 6,5 (од 72. Поповић -), Алексић 6,5 (од 79. Протић -), Игњић 7, Илић 7,5.

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 02. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!