ЛИНТА: ОДЛУЧИЛЕ СИТНИЦЕ

„Могла је утакмица да оде и на нашу страну“, каже тренер Младости ГАТ

Сазнање колико фудбал уме да буде суров ошинуло је вечерас фудбалере Младости ГАТ. У размаку од два минута уместо победе, отишли су у пораз у дуелу са Партизаном (1:0).

Шеф стручног штаба Младости ГАТ Александар Линта поручио је да је исход меча могао бити и другачији, али да морају изаћи још јачи из оваквог пораза.

“Честитам Партизану на победи. Могла је утакмица да оде и на једну и на другу страну. На крају је више среће или боље рећи умешности имао Партизан и славио једним голом. Остаје жал јер смо уложили труд и криво ми је због момака што нисмо награђени макар бодом. Тешко нам је, порази боле, али морамо бити храбри и јаки. Сутра је већ нови дан, анализираћемо све и морамо наставити у истом ритму и ако будемо прави, а не сумњам да хоћемо, бодови ће можда доћи и кад не будемо играли овако добро”, рекао је Линта после меча.

Младост ГАТ је примила погодак након стоодстотне шансе за вођство коју је пропустио Бабић.

“Дешава се то свуда у свету. Одлучују неке мале ситнице, неки кажу срећа, али не волим да то говорим јер је то уточиште за људе који мисле да све долази случајно. Иза сваког тренинга и утакмице стоји напоран рад и да смо били мало умешнији и постигли погодак, можда би он био и пресудан. Нажалост нисмо успели”.

Линта је додао да му не смета што је у Новом Саду далеко мању подршку имала његова екипа.

“Кад водим утакмицу и чујем и не чујем навијаче, тако да мене то није пореметило, без обзира што нисам чуо неку значајну подршку за нас. Научили смо да играмо и без подршке. Сигурно да она значи, али можемо и без ње”, закључио је тренер Новосађана Александар Линта.

Александар Милошевић milosevicaco33@gmail.com

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 15. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!