ЛОЛИЋ ХЕТ-ТРИКОМ УКРАСИО ЈЕСЕН

ОФК КИКИНДА СЕ ОПРОСТИЛА ОД НАВИЈАЧА 

Петицом против Првог маја на јесењем растанку, ОФК Кикинда се опростила од симпатизера, а сусрет ће памтити Вељко Лолић (19), постигао је хет-трик. Почео је низ у 25. секунди, средином првога дела погодио је други пут, а пред одмор стигао је и до трећег гола. Два пута прецизан је био још и Душан Радовановић, Румљани су касније стигли до почасног гола.

– Очекивали смо тежи посао Румљанима, али сјајно смо почели меч и трасирали смо пут ка победи. Применили смо што радимо на тренинзима и сваки је погодак био плод тимске тре. Да није било саиграча не бих стигао до првог хет-трика у каријери. Сада можемо да играмо растрећено у последњем јесењем колу, а нисмо без шанси у Инђији – каже Лолић.

Владимир Шпоња, шеф струке, задовољан је игром у првих сат времена.

– После доброг низа уследио је пораз у Зрењанину и прибојавао сам се како ће екипа да реагује против Румљана. Рани гол усмерио је утакмицу, добили смо одмах самопоуздање, били концентрисани и разиграни. После 5:0, пружио сам шансу и четворици са клупе, али нису били на нивоу саиграча до тог момента и у разговору после утакмице и сами су били свесни тога – каже Шпоња.

Пред Кикинђанима је најтеже гостовање – Железничару.

– Инђијци су изгубили дерби од Словена, али индивидуално су најбоља екипа у лиги. Све код њих функционише на врхунском нивоу, тренер Ливаја одлично ради и има континуитет са овим тимом што је реткост код нас и сигуран сам да пораз у дербију неће на њих утицати. Надам се да ћемо коначно бити комплетни и да ћемо се показати у лепом светлу светлу. Иако смо задовољни учињеним, желимо да померимо границе и извучемо максимум. Красили су нас борбеност и дисциплина и покушаћемо на исти начин да се супротставимо Железничару. На тешком терену, ко буде фокусиранији и мање грешио, радоваће се – јасан је Шпоња.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 16. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!