ЛОШИ УСЛОВИ СУ ПРОШЛОСТ – НОВА ТРАВНАТА ПОДЛОГА НА ПАНЧЕВАЧКОМ СТАДИОНУ

Фудбалери панчевачког Железничара у најскорије време добиће значајно квалитетније услове за тренирање, али ће и своје ривале дочекивати на много бољем терену, него што је био случај до сада.

Приводе се крају радови на постављању потпуно новог терена у спортском центру „Младост”, а према очекивањима радови ће бити завршени до 15. јула. Упркос јаком сунцу и изузетно високој температури, ради се пуном паром. Практично, сваког дана очекује се постављање травнате подлоге, после чега ће панчевачки прволигаш на њему моћи да дочекује противнике у новој сезони Прве лиге Србије. Биће то већ 30. јула када Жеља у првом колу има заказан сусрет са Златибором.

– Овај терен ће да служи нашем фудбалском клубу Железничар, који је од посебног значаја за град Панчево. Верујемо да ће им то омогућити да постиже још боље резултате, а сведоци смо да су велики резултати већ остварени у протеклом периоду, будући да Железничар игра у Првој лиги Србије. Ми се надамо да ћемо следеће сезоне играти у Суперлиги. Kада се то деси, потрудићемо се да обезбедимо све што је неопходно да Железничар може у Панчеву да игра суперлигашке утакмице. Стаћемо иза клуба и створити све услове како бисмо могли да гледамо најквалитетнији фудбал у нашем граду – рекао је за портал Здраво Панчево градоначелник Александар Стевановић, који је обишао радове.

Популарна “дизелка” спрема се за напорну прволигашку сезону, другу у клупској историји. У дебитантској је остварен сјајан резултат, који је био мимо свих очекивања и предвиђања. Треће место у лигашком делу пружило је могућност да се кроз бараж дуеле са Радничким 1923 бори за улазак у елитни ранг. Ипак, у том двомечу Kрагујевчани су били успешнији.

Летњи прелазни рок и даље траје, мада је Жеља већ оформио тим који ће се упустити у трку за највиши пласман. Једно је сигурно, лоши услови за игру су прошлост, нови терен у СЦ Младост биће високо квалитетан и на њему ће да се игра много бољи и течнији фудбал.

Фото (ФK Железничар): Радови на новом терену СЦ Младост 

Извор: https://www.maxbetsport.rs/

 

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!