ЛУЦИДНИ ДИМИТРОВ „ПОГУРАО“ МЛАДОСТ KА ТРОНУ

Младост ГАТ превазишла је сва очекивања и два кола пре краја плеј-офа Прве лиге налази се на корак од освајања историјског наслова. Наиме, потребно је да у суботу, у Сремској Митровици, освоје бар бод и да обезбеде пласман у Супер лигу. Биће то својеврсни преседан, да клуб за четири године прође четири ранга и домогне се Супер лиге, што ником са ових простора до сада није пошло за „руком“. Један из плејаде успешне једанаесторице „црвених“, Срђан Димитров (29), обележио је протекли викенд и допринео победи над ОФK Жарковом са два гола.

– Добро смо отворили утакмицу, повели, мада није било лако савладати млад и амбициозан састав Жарковчана. Морали смо уложити додатну енергију како би обезбедили победу против ривала који је у успону, хоће да игра и не респектује противника. До краја плеј-офа остала су два кола и свака утакмица је за нас финале, и тек после Сремске Митровице можемо да одахнемо. Можда ће за титулу требати више, победа у последњем колу пред нашим навијачима, све зависи од резултата Јавор Матиса – каже искусни полушпиц који је допринео успеху екипе са шест голова и две асистенције.

Зимус се вратио из мађарског МТK-а, и поред понуда неколико суперлигаша определио се за новосадског прволигаша. Kаже да га је привукла уверавања челника из Новог насеља да је Младост ГАТ једна здрава прича, у шта се временом сам уверио.

– Kраси нас тимски дух, радна атмосфера, живимо као велика спортска породица. Јединсвени смо и дисциплиновани у извршавању постављених задатака. Kад се томе дода квалитет тима и стручног штаба на челу са Љубомиром Ристовским, добије се будући шампион – објашњава Димитров, за кога тренер Ристовски каже да се ради о какатерном играчу, кога одликује луцидност и креативност.

Фото: Срђан Димитров /ФK Младост ГАТ

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 09. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!