МАЧВА – ИНЂИЈА 2:2 (ВИДЕО)

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Мачва – Инђија 2:2 (1:2)

Стрелци: Радуновић у 45, Бранко вићу 90+3 за Мачву, Ђурићу 31, Стојановић у 45. за Инђију Тојо Тирес.

МАЧВА: Самуровић 7, Поповић 8, Стевановић 7, Јевтић 7,5, Враштановић 6,5 (Савковић -), Белић 7 (Мићановић 6,5), Марјановић 6,5 (од 64. Бранковић 7,5), Ристивојевић 7, Адамовић 7, Радуновић 7,5, Пејовић 7.

ИНЂИЈА ТОЈО ТИРЕС: Рнић 6,5, Ђоковић 7,5, Десанчић 7, Србијанац 6,5, Ђурић 7,5 (од 74. Вуковић -), Јањић (од 46. Рађен 7), Бојовић 7, Гајиловић 7 (од 62. Кукољ 7), Стојановић 7,5, Радосављевић 7 (од 94. Ракић -), Стевановић 7.

Играч утакмице: А. Поповић

Стадион Мачве. Гледалаца. 500. Судија: Јелена Међедовић 7. Помоћници: Марко Хрутка, Никола Чотрић. Жути картони: Адамовић, Стевановић, Мићановић, Радуновић (Мачва), Рнић, Радосављевић, Стевановић (Инђија). Црвени каф тон: Стевановић у 87. (Инђија Тојо Тирес).

Динамична и занимљива утакмица, а ривалима је на крају припао по бод. Бранковић је у трећем минуту надокнаде погодио мрежу гостију за реми.

Шапчани су почели офанзивно и у деветом минуту преко Белића, као и десет минута касније, преко Радуновића озбиљно запретили, али Рнић је успео да сачува мрежу.

Од 28. минута гости су почели да прете из контранапада. Тада су се Ђурић и Десанчић прекомбиновали у једној акцији, али убрзо је уследила брза акција по десној страни, Стевановић је идеално упослио Ђурића који се нашао крај друге стативе и погодио угао.

Покушали су домаћини одмах да изједначе, Пејовић је, у 20. минуту, снажно шутирао са двадесет метара, али голман Рнић избацио је лопту у корнер.

У 45. минуту поново контранапад гостију, а Стојановић је имао времена да се намести и неодбрањивим ударцем матирао је Самуровића. У нападу на супротној страни, Поповић је одлично центрирао, а Радуновић био највиши у скоку за први гол Шапчана – 1:2.

Гости су се, у наставку, определили за одбрамбену тактику, што им се на крају и осветило. Црвено-црни су нападали у таласима, али било је тешко да пробију одбрамбени бедем Инђије. У 63. минуту Поповић је лукаво шутирао, али Рнић се с муком дочепао лопте испред Радуновића. Гости су, у овом делу, запретили само у 73. минуту преко Радосављевића, али Јевтић је блокирао.
Савковић је, у 85. минуту, добро шутирао са више од 20 метара али Рнић је с напором избио лопту у корнер. У трећем минуту надокнаде поново добар центаршут Поповића, Мићановић је окрзнуо лопту главом, а млади Бранковић је маниром расног стрелца послао лопту у мрежу.

 

 

С. Прстојевић

СТРЕЛАЦ: Славиша Стојановић (ИНЂИЈА) ФОТО: М. Спасојевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!