МАЧВА – ПОДУНАВАЦ 1:0

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Мачва – Подунавац (Белегиш) 1:0 (1:0)

Шабац – Гледалаца: 100. Судија: Драгослав Костић и Мирослав Поповић. Стрелац: Новаковић у 57. минуту. 

МАЧВА: Савић, Марковић, Станковић, Јововић, Ћировић, Станојевић, Вукојевић, Новаковић, Ђаламић, Бранковић, Ђорђић. Играли су још: Живановић, Враштановић, Ракић, Исаковски.

ПОДУНАВАЦ: Бјелица, Радочевић, Радојчић, Милисавић, Миљовић, Илић, Миликић, Деспенић, Тејић, Челар, Перић. Играли су још: Алексић, Петковић, Милосављевић, Горановић, Чермељ, Милановић, Филиповић.

На помоћном терену Мачве пријатељска утакмица за домаћина имала је више ревијални карактер. Од стартера су на терен изашли само Новаковић и Враштановић, играчи са мањом минутажом, голман Савић, Бранковић, Ћировић, Јововић, као и најталентованији омладинци, чак и кадети.

У првих пола сата узбуђења није било, да би у 35. минуту добар шут Бранковића, одличном одбраном зауставио Бјелица. На супротној страни, Деспенић је из слободног ударца шутирао преко гола.

У 44. минуту млади голгетер Ђорђе Ђорђић имао је одличну прилику, али голман је сјајно интервенисао. Шапчани су, у наставку, појачали темпо и преузели иницијативу. Добру прилику имао је млади Ђаламић, главомје шутирао близу оквира гола, да би у 57. минуту Мартин Новаковић из даљине коначно савладао голмана Подунавца.

Домаћини су имали још две прилике преко Ракића, а на супротној страни, сјајно је шутирао Милановић и за мало није био прецизан.

С. Прстојевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!