МАЧВА – ТЕКСТИЛАЦ 1:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Мачва – Текстилац 1:1 (1:1)

Шабац – Гледалаца: 400. Судија: Срђан Степановић (Шабац). Стрелци: Радуновић у 34. за Мачву, Коџић у 18. за Текстилац.

МАЧВА: Гочманац, Јовановић, Савковић, Сладојевић, Ристивојевић, Адамовић, Новаковић, Мијаиловић, Пејовић, Сани, Радуновић. Играли су још: Јевтић, Ћировић, Марковић, Стевановић, Станојевић, Јововић, Ђорђић, Ристић, Бранковић, Ђаламић.

ТЕКСТИЛАЦ: Браћ, Луковић, Поповић, Марјановић, Средојевић, Станковић, Ђурић, Т. Стојановић, Принц, Марковић, Коџић. Играли су још: Дринчић, Јовановић, Вишковић, Габријел, Стевановић, Ћордашић, Аврамов, Зличић, С. Стојановић, Јочић.

У идеалним временским условима и на добром терену одиграна је генералка, ривали су показали завидну физичку припремљеност. Кад се све сабере, наставак првенства задовољнији ће дочекати гости, на старту су, али у последњих пола сата, имали нешто више од игре. После центаршута Поповића, у 18. минуту, леп гол ударцем главом постигао је Коџић. Домаћини су узвратили у 34. минуту, Мијаиловић је убацио лопту, а Радуновић се најбоље снашао у гужви. Могли су Шапчани до вођства крајем првог и почетком другог дела, али најбољу прилику није искористио Радуновић. Како је време одмицало и улазио све већи број резервиста, гости су били све надмоћнији, имали су неколико солидних прилика, погодили и пречку, али резултат се није мењао.

С. Прстојевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!