МАЧВА ТВРД ОРАХ

Стицајем околности, фудбалери Текстилца други пут узастопно играће пред својим симпатизерима. После одличне игре и победе у минулом колу против Вршчана, екипа Бранка Мирјачића, шефа стручног штаба, дочекује Мачву.

Биће то још један дерби у којем је тешко предвидети победника. То је додатни разлог што се с нестрпљењем очекује већи број навијача. Сви играчи Текстилца савесно раде на тренинзима и тренер Мирјачић нема примедбе на однос према обавезама.

– Играмо све боље, што се види и по резултатима. На три последње утакмице освојили смо седам бодова, што нас је довело до трећег места. У госте нам долази Мачва, реч је о одличном тиму иако у последње четири утакмице није постигао очекиване резултате. Гледао сам дуел са ОФК Београдом, иако су поражени, Шапчани су оставили снажан утисак. Водили су против „романтичара” да би онда брзо примили два гола и остали без бодова. По ономе што знам, имају и малих кадровских проблема, али и довољан фонд играча, па ће сигурно моћи да надоместе одсуство неколицине повређених. Против нас покушаће да надокнаде изгубљене бодове, а на нама је да их у томе осујетимо – каже Мирјачић

Оџачани су летос изненадили Шапчане, иако су били фаворити против новајлије. Сусрет је завршен без голова, а потом је уследио низ добрих игара које су пратили и позитивни резултати.

 – Пред нама је још једна тешка утакмица и морамо да будемо опрезни, али и са потребном дозом оптимизма. Лепо су нам се отвориле карте, после две победе и ремија, па бисмо се евентуалном тројком учврстили у врху. Верујемо да можемо то да остваримо, иако нам је јасно да ће утакмща бити тешка и резултатски неизвесна. Играчи су спремни да дају све од себе и још једном обрадују навијаче који све чешће долазе на утакмице. Ако буде лепо време верујем да ће их бити много и у дуелу са Шапчанима. Много нам значи њихова подршка, лакше долазимо до прижељкиваних резултата – каже Бранко Мирјачић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!