МАЈСТОРИЈА ДЕСПЕНИЋА

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Подунавац – Раднички (НП) 2:1 (2:0)

СЦ ФСС у Старој Пазови. Гледалаца: 50. Судија: Марко Шљепица (Нови Бановци). Стрелци: Деспенић у 32. и Челар у 39. за Подунавац, Милаковић у 65. за Раднички.

ПОДУНАВАЦ: Бјелица, Радошевић, Максимовић, Миљковић, Радојчић, Деспенић, Миликић, Милојевић, Перишић, Дивац, Челар. Играли су још: Петковић, Јокић, Илић, Милосављевић, Алексић, Тејић, Миловановић, Крижан.

РАДНИЧКИ (НП): Трифуновић, Цветковић, Михајловић, Милаковић, Костић, Вујасиновић, Рогановић, Шавија, Шормаз, Бошњак, Ергарац. Играли су још: Којадиновић, Живковић, Ромац, Миловчевић, Плавшић, Дујић, Цвјетиновић, Смиљанић, Лукић.

У СЦ ФС Србије у Старој Пазови одиграна је добра утакмица између Подунавца и Радничког (НП), а српсколигаш је за нијансу био бољи и победио. Раднички је први запретио преко Ергарца, али Бјелица је одбранио. Затим је Челар изашао пред голмана и шутирао поред гола. Деспенић је шутем са 20 метара погодио угао иза Трифуновића за вођство. Предност је удвостручена седам минута касније, Челар је искористио дуго избацивање лопте голмана Бјелице и волејем са 16 метара шутирао под пречку. У другом полувремену ритам је мало пао, а Милаковић је после асистенције Смиљанића смањио – 2:1. До краја, није било превише шанси, једино је Крижан промашио у ситуацији један на један, са голманом Радничког.

С. Ж.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!