МАЈСТОРИЈА МАРКЕШИЋА

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

РФК Графичар – Словен 2:0 (1:0)

Гледалаца: 30. Стрелци: Бабакар у 19. и Маркешић у 70. минуту.

РФК ГРАФИЧАР: Гутеша, Матић, Вукичевић, Марић, Ђурић, Васиљевић, Ћурић, Стојановић, Ајдар, Петровић, Бабакар. Играли су још: Вранеш, Поповић, Јовановић, Огбу, Данкан, Маркешић, Крсмановић, Фајсал, Младеновић, Ђукић, Мијатовић, Мајкл, Боровић.

СЛОВЕН: Шегавац, Симић, Радовић, Савиновић, Радишић, Батало, Куљанин, Игњић, Илић, Перошевић, Маринковић. Играли су још: Стевановић, Лукешевић, Секулић, Стојисављевић, Максимовић, Великић, Јандрић, Јањић.

Фудбалери РФК Графичара савладали су Словен из Руме (2:0), у првој провери на припремама. Домаћини су повели у 19. минуту, после одличног центаршута, Бабакар је добро реаговао и погодио мрежу. Средином другог дела, на дебију у дресу новог клуба, из слободног ударца погодио је Маркешић и поставио коначан резултат.

– Први гол пао је из увежбане комбинације, а други је, такође, био леп на свој начин, мајсторство Маркешића, новајлије из панчевачког Железничара – каже Марко Неђић, шеф струке.

Утакмица је младом стручњаку послужила да проба све играче.

– Већ две недеље добро радимо и жеља је била да прикажемо све што смо вежбали. Са много ствари могу да будем задовољан, а виђено је и неких лоших

ствари, овакли мечеви и служе да се у ходу исправљају. Словен има добру екипу, колега Васиљевић одлично ради и Румљани су на путу да од лета буду чланови Прве лиге. Због тога смо и заказали прву утакмицу са њима – истакао је Неђић. 

Н. Јовановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!