МАКСИМОВИЋ СА ТРАКОМ

ОМЛАДИНАЦ (НБ) БЕЗ ПЕТОРИЦЕ У АДОРЈАНУ

Победа на старту пролећне сезоне у Бечеју, па три пораза у низу, учинак су Омладинца из Нових Бановаца у наставку трке. После првог неуспеха, Никола Дринчић напустио је екипу и у тренерској одори дебитовао је голгетер Игор Лежаић (на слици).

После пораза од Кабела, зелено – бели су се разишли са Марком Вучетићем, капитеном у пролећној сезони. На гостовању Тиси у Адорјану, траку ће да задужи везиста Никола Максимовић.

– Може да буде вођа, има лидерске карактеристике и ужива поверење. Дошао је прошлог легћта, наметнуо се и на њега можемо да рачунамо као на максимално одговорног – рекао је Лежаић.

Посветио се максимално тренерском послу и истакао да годинама припада клубу и да му је успех Омладинца изнад свега. Пред путу Адорјан, изјавио је да има много проблема и да је погон ослабљен.

– Љубисав Биочанин, Милош Тановић, Бошко Тривић и Игор Цветојевић су изван строја и не могу на терен. Кад додам и Вучетића онда је проблем још већи. Корак смо испред Тисе, али ништа не значи, има меч мање и полежу и офанзивну екипу која зна да се, у игри, зналачки трансформише. На нама је да се надигравамо и пружимо максимум – каже Лежаић.

Б. Бу.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!