МАЛЕ ШАНСЕ ЗА ТРОН

СЛОБОДА (НОВИ КОЗАРЦИ)

Нови Козарци – Иако без императива победе, јер због финансија немају ни српсколигашке амбиције у правом смислу речи, у Слободи жале за пленом у дербију с Карађорђевачанима. Са каквим је пеховима почео сусрет, а и како је могао да се заврши, чак је и бод на конту Новокозарчана утеха.

Већ у петом минуту повредио се капитен Славко Ћулубрк, убрзо је и напустио игру, а после пола сата Вокић је искључен, пошто је претходно беспотребно опоменут жутим картоном. Ређале су се силне прилике Новокозарчана, а за најбољег стрелца Николу Галића као да је мрежа била уклета. Немогуће је и побројати шта је све промашио, а придружио му се и Војислав Станаћев, за мало је био кратак са три метра.

Грешио је и арбитар Џафић, у првом делу могао је да досуди пенал за домаћина, а у наставку није реаговао када је Галићу чувар наскочио на леђа и буквално га прегазио. На крају, голман Марко Живков, у последњих пег минута, спасио је свој тим када су сви већ видели лопте у мрежи.

– Силно смо се потрошили са играчем мање, а да не причам колко прекаљени Ћулибрк значи за одбрану. Надам се да ћемо у Идвору успешно завршити јесен –  каже тренер Слободан Митровић.

Мале су шансе да Слобода, која је током јесени девет од 14 кола била лидер војвођанског „Истока“, презими на првој позицији, чак и ако слави у Идвору, јер тешко је поверовати да ће ОФК Кикинда, пропусптги зицер на свом трену у сусрету са Пролетером.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!