МАРКО АНДРЕЈИЋ НАСТАВЉА УСПЕШНУ МИСИЈУ У САКУЛАМА

Борац из Сакула на крају сезоне у Српској лиги, Војводина заузео је седмо место, са 44 бода. Статистички гледано, са пођеднаким успехом су одиграли јесењи и пролећни део првенства, и могу бити задовољни остварењима, мада су оекивали нешто бољи пласман. Трећи су по ефикасности, највише су одиграли нерешених утакмица и међу екипама су које су имале чвшће одбране. Нови тренер Марко Андрејић се у зимској паузи суочио са великим бројем одлазака тако да је морао да селектира нови тим и потврди резултате од јесенас. У томе је успео и екипа је у наставку сезоне, уз мање падове, дошла до позитивног биланса (шест победа, пет пораза). Тренер Андрејић изражава дозу задовољства и жали за пропуштеним победама у неколико утакмица.

– Побеђивали смо ривале из врха табеле као што су првак ОФК Вршац, Феникс 1995, ОФК Бечеј 1918, Омладинац, Тиса. У сусретима са Текстилцем, Радничким из Зрењанина, ОФК Старим градом, били смо бољи а нисмо победили. Радује ме чињеница да се налазимо међу екипама које су примиле најмање голова, а да је било мало више серће и концентрације били би знатно ефикаснији. Издвајам убедљиве победе над Вршчанима од 5:1, који су тај дан били испод свог нивоа, и у последњем колу надиграли смо Тису са 6:1, где смо наступили са седам бонуса – навео је млади стручњак и захвалио спортском директору Ђорђу Ћирићу, који се максимално трудио да омогући екипи оптималне услове за рад и давао безрезервну подршку кад резултати нису били у складу са квалитетом тима.

– На управи клуба је да наредних дана обави разговоре са играчима за које сматрају да су нам битни, други са мањом минутажом добиће прилику да се покажу у другој средини, а ми да нађемо адекватне замене. Треба да наставимо са афирмацијом играча за виши ниво – закључио је Андрејић и напоменуо да је почетак припрема планиран за почетак наредног месеца.

Фудбалери Борца из Сакула – фото: М.Андрејић

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 09. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!