МАРКОСКИ НОВИ НАФТАШ

ЕЛЕМИРЦИ АНГАЖОВАЛИ МЛАДОГ ОФАНЗИВЦА

Урош Маркоски нови је фудбалер Нафтагаса. Млади офанзивац рођен 2004. године, после најаве одласка из зрењанинског Радничког, имао је више понуда и определио се за српсколигаша из Елемира. Сезону је почео у дресу екипе са Бегеја, у првом колу, кад су Зрењанинци гостовали Кабелу, ушао је у игру уместо Петра Радић у 84. минуту. Минуле суботе, кад су Нафташи гостовали код Куљана, дебитовао је за тим тренера Предрага Кандића и ушао у игру у 51. минуту уместо Ђорђа Бајића Маркоски је прошао школу суботичког Спартака и пре 12 месеци вратио се у Зрењанин и обукао дрес Радничког. Прошлу јесен Кандић му је био тренер.

– Имао сам више позива и одлучио сам да наставим у Српској лиги. Нисам се двоумио кад је стигао позив из Нафгагаса. Познајем екипу, поготово млађе играче. Поражени смо у Кули, али нисмо били слабији. Надам се да ћемо у суботу, савладати Борца и освојити прве бодове – рекао је Маркоски, у категорији бонус играча.

Дебитовао је за нови клуб против Хајдука у чијим редовима у елити је дуго играо отац Александар. Тренер Предраг Кандић познаје вредности младог играча.

– Сваки млади играч је драгоцен и кад су тројица у стартној постави, мора да постоји снажна конкуренција. Са Урошем смо добили конкурентност, свежину и разноврсност код бонус играча – истакао је Кандић.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!