МАРКОВИЋ: НА ПОБЕДУ

ВРШЧАНИ СЕ НЕ ОСВРЋУ НА ПРОБЛЕМЕ

У табору Вршчана тихо је и мирно, на стадиону одзвања само глас тренера Ненада Мијаиловића. Три победе нису довољне за опстанак, па играчи раде као да нису освојили ниједан. Вршчане чека тешко гостовање у Сремској Митровици, па шеф струке настоји да добро спреми екипу.
Раднички је стабилан клуб, прошле године догурао је до плеј-офа. Ове сезоне имао нешто слабији старт, али салдо је далеко од оног што су пружили на терену, у неким утакмицама није било среће и за сада не могу да се праве прогнозе о домету Митровчана – каже Мијаиловић.
Вршчани имају јасан циљ.
Када смо у игру вратили тимски дух, дисциплину и борбеност остварили смо добар резултат против Новог Сада. Уколико то задржимо могли бисмо да се надамо добром резултату крај Саве, без обзира на кадровске проблеме.
Парађина је повређен, неизвестан је Вујић, а болесни су Станисављевић, Стојковић, Ивић и Грек.
– Очекивања су највиша, увек излазимо на терен са жељом да победимо. Знамо да нас чека тежак противник, добра атмосфера на трибинама, али идемо на победу и мислим да ћемо успети – каже голман Урош Марковић (на слици).- Имамо довољан број играча да одговоре на све
захтеве.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!