МАРКОВИЋ ОСУЈЕТИО МАТИЈЕВИЋА СА БЕЛЕ ТАЧКЕ ДОНЕВШИ ЕНЕРГИЈУ САИГРАЧИМА: У РУМЕНЦИ НЕМА БОДОВА

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “ЈУГ“

Јединство – Железничар 2:2 (1:1)

Руменка – Гледалаца: 200. Судија: Милош Ивановић (Нови Сад) 6. Стрелци: Јелић у 38. и Самарџић у 48. за Јединство, Боснић у 4. и 83. за Железничар. Жути картони: Јелић, Ђекић, Пантић, тренер Вулетић (Јединство), Сарачевић, Боснић, Суџум (Железничар). Црвени картон: тренер Вулетић (Јединство) у 90+15. минуту.

ЈЕДИНСТВО: Марковић 8, Јелић 8 (од 90+13. Тркуља), Ђекић 7, Топић 7, Пантић 7 (од 84. Шавија -), Самарџић 7,5, Петровић 7 (од 66. Јовишић 7), Иван 7 (од 90+13. Зекић -), Трпчевић 7 (од 84. Зирић -), Сендерак 7, Јањић 7.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Милиновић 6,5, Грковић 7 (од 56. Бајић 6,5), Боснић 8, Бубало 6,5 (од 60. Вучковић 6,5), Матијевић 6,5, Суџум 7, Радман 6,5, Трбовић 7, Живановић 7, Шахурић 6,5, Сарачевић 6,5.

Играч утакмице: Бојан Јелић

Железничар из Инђије није искористио јучерашњу сензацију у Руми како би се докопао лидерске позиције. Из Руменке је однео само бод и никад неизвеснија трка на „Југу“ решаваће се у последње две рунде. По расквашеном терену играо се допадљив фудбал, а повели су гости, Боснић је одбитак сместио у мрежу. Марко Радман није искористио шансу коју му је наместио стрелац водећег поготка, Марковић је истрчавањем спречио нову капитулацију. Детаљ из 35. минута преокренуо је утакмицу, досуђен је казнени ударац за Жељу након Ђекићевог старта над Трбовићем, а Матијевићеву намеру прочитао је одлични Марковић пославши ветар у леђа саиграчима. Као што то обично бива казна је стигла 120 секунди касније, Јелић је одапео стрелу из слободњака натеравши Милиновића да вади лопту из мреже – 1:1. Само што је почело друго полувреме, Јелић је уписао и асистенцију, док је Самарџић показао голгетерско умеће савладавши противничког чувара мреже. Атаковали су Инђијци и тражили пут до изједначења, Вучковић је на Матијевићев убачај слабо реаговао па није било промене све до 83. минута када је Боснић извео нову мајсторију са ивице шеснаестерца ударцем левом ногом, Марковић је био немоћан. У 89. минуту утакмица је прекинута после судара главама домаћих, Ивана и Јелића, који су колима Хитне помоћи превезени на ушивање. Ливајини пулени нису профитирали на врућем гостовању и растојање у односу на Словен остало је идентично, један бод.

Извор: http://www.nsfudbal.com

ОБЈАВЉЕНО: 28. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!