МАРТИН ЈЕЛИЋ ПРВИ НАПУСТИО БЕЧЕЈЦЕ И ПРИСТУПИО СРБОБРАНУ

ЛАКШЕ УЗ БРАТА ДАВОРА

Пауза мирно пролази у српсколигашу са Тисе. Знајући да су од летос без председника, јер је Золтан Гујаш подео оставку, а на његово место нико није изабран, да је питање тренера отворено, да знатан број младих није оправдао очекивања, очекивало се више узбуђења крај Тисе.

– Не кључа, али није да се ништа не ради. Идуће недеље требало би да се реши питње тренера, а онда ће да се „прогресе“ играчки кадар. Трагамо и за председником, али то не иде баш лако. Око 20. јануара, највероватније, почећемо припреме, за сада је само Мартин Јелић изразио жељу да се пресели у оближњи Србобран, али биће још одлазака и долазака – каже Милош Андрић, спортски директор.

Млади Мартин Јелић јесенас је само седам пута био у саставу и то је, можда, разлог што је напустио матични клуб.

– Тешко усклађујем обавезе на факултету и у клубу. У Србобрану су, ипак, мање обавезе, а тамо је и брат Давор, па ће ми бити лакше да се адаптирам. Играћемо опет у тандему, као у периоду када смо носили дрес Војводине из Бачког Градишта. Верујем да ће Бечејци на пролеће заиграти боље и обезбедити опстанак у српсколигашком каравану – рекао нам је Мартин Јелић.

То верују сви у клубу, мада „кота 11” не може да буде за задовољство. Последњих шест кола су у великој мери поквариле утисак, јер је забележено исто толико пораза. Са трећег места уследио је пад на једанаесто, остало је на конту 18 бодова, са негативном гол-разликом 17:30.

Пролеће ће због свега бити велики изазов за све у клубу.

В. Јанков

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 13. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!