КУЉАНИ СА НАСЛЕДНИКОМ БИВШЕГ КАПИТЕНА

Хајдук 1912 из Куле, у нову сезону Српске лиге „Војводина“ ушао је амбициозно.
Некада члан најјачег фудбалског ранга жели повратак на стазе успеха, а у складу са тим управа је током прелазног рока ангажовала појачања.
Међу њима је и нападач Матија Гардашевић, бисер рођен 2002. године таленат ће доказивати на српсколигашким војвођанским теренима.
– Захвалан сам на поверењу председнику Крковићу, техничком директору Милану Јововићу и спортском Зорану Марићу. Трудићу се да га оправдам и са осталим саиграчима допринесем што бољем пласману Хајдука – рекао је Гардашевић.
Иако је каријеру почео у Сутјесци, са Никшићанима је имао неславан растанак. Видно разочаран одлучан је био да промени а упркос примамљивим понудама из Дечића и Петровца, са којима је обавио летње припреме, решио је да дође у Србију.
Наследник Радована Гардашевића, својевременог капитена Хајдука из најславниих дана, имао је прилику да учи и ради под надзором оца, који има А лиценцу.
– Ради се о једном од најталентованијих играча у последње време – каже Жељко Рачић, ас Хајдука а сада шеф струке Куљана.
Одличан преглед игре, брзина и дриблинзи, само су неке од карактеристика, Матије Гардашевића, од кога се очекује да у скорије време заблиста на теренима најјачег ранга.

С. Ст.

Извор: http://www.zurnal.rs