МАТИЈАШЕВИЋ АДУТ ЗА СПАС

Још једном је Марко Матијашевић потврдио да је стрелац посебног кова. У утакмици са Текстилцем постигао је други, одлучујући, гол и Хајдук 1912 довео у позицију да и даље има шансе за опстанак.

После два тешка окршаја са Радничким 1912 и Оџачанима, пред Куљанима је још један сусрет пун изазова. Гостују другопласираном Фениксу 1995 и да би сачували статус за Матијашевића и саиграче једини пут је – победа!

– Положај ривала на табели довољно говори. Пазовчани су високо котирани на табели, спадају и међу најорганизованије клубове у лиги, са искусним и добрим играчима, па морамо да будемо на високом нивоу на обе утакмице. Покушаћемо да освојимо свих шест бодова и дођемо до могућности да останемо јер не одлучујемо сами о судбини – каже Матијашевић.

Фудбалери Хајдука 1912 свесни су тежине задатка, али верују да је њихов мотив већи, јер се боре за опстанак. Последњих 180 минута одлучиће даљу судбину Хајдука 1912, јер после сусрета са Фениксом следи окршај са новим прволигашем из Вршца. Куљани ће да се надају и киксу Зрењанинаца.

Аутор: М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!