МАТИЈАШЕВИЋ САМО ЗА БОД

ХАЈДУК 1912 ОСВОЈИО САМО БОД СА ПАНЧЕВЦИМА

Фудбалери Хајдука 1912 нису успели да преокрену резултат после вођства Динама 1945. Гости су повели голом Стојановског, у 10. минуту, а предност су удвостручили у 54. минуту преко Петровића, па се чинило да је то недостижно за Куљане.
Два оправдано досуђена једанаесгерца за Куљане и прецизни ударци искусног стрелца Марка Матијашевића омогућили су домаћинима да имају бар бод у џепу. Да је пулене тренера Жељка Рачића срећа погледала у завршници сусрета, кад се у шанси нашао Матијевић, био би то неочекивани исход за Хајдук 1912. Врсни везиста је урадио све како треба, али и голман Степановић је узвратио на исти начин и спречио да Куљани направе подвиг.
– Још једном смо показали да играмо добар и интересантан фудбал. После вођства гостију од два гола успели смо да изједначимо. Могли смо да победимо, пропустили смо неколико изванредних прилика да окренемо резултат у нашу корист и савладамо одлични Динамо – каже двоструки стрелац Матијашевић
Следећег викенда још један изазов за Куљане. Дерби са Нафтагасом, пријатним изненађењем и освежењем на српсколигашкој мапи. Хајдук 1912 има мотив више, али и много мотива да настави са берићетним пролећем, као плод преданог и квалитетног стручног рада Жељка Рачића и сарадника Миловића и Вуковића.
– Нафтагас је, такође, у серији добрих резултата и игара. Има много добрих и искусних играча и неће нам бити лако, поготово што ћемо да играмо у Елемиру. Хајдук 1912 у сваки сусрет улази да победи, да буде бољи, па се надам да ћемо и из дуел са Нафтагасом да изађемо уздигнутих глава – јасан је Матијашевић.
М. Јовичић

Извор: http://www.zuirnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 04. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!