МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР “ДРАГАН СТАНКОВИЋ“: ПОБЕДНИК РАДНИЧКИ ИЗ КОВИНА

У финалу турнира бољи су били Ковинци који су на пенал рулету освојили победнички пехар и показали квалитетну игру. Домаћи фудбалери су први повели голом Секуловића, да би два минута касније Дивнић изједначио резултат. Гостима је предност донео Тајдић, али су головима Марића и Анђелића Белоцрквани поново стекли предност. Од 60. минута пулени тренера Драгана Ђорђевића играли су са играчем мање јер је Ћирић због црвеног картона морао да напусти игру.

Гол за изједначење постигао је Ђорђевић после брзе и добре акције Ковинаца. На пеналима се истакао голман Стојановић који ј одбранио ударце Анђелићу и Јовановићу. Најбољи играч турнира Тихомир Крачуњеч (БАК), најбољи голман Владимир Стојановић (Раднички), најбољи стрелац са 4 голова је био Никола Ђорђевић (Раднички). Утакмица за треће место између Јединство (Влајковац) и Борац (Старчево) није одиграна због повреде неколико фудбалера Влајковчана. 

БАК – Раднички(К) 7:5 (3:3,1:2 )

Бела Црква. Гледалаца: 200. Судија: Иван Ференчек (Бела Црква). Стрелци:Секуловић у 9, Марић у 52, Анђелић у 62 за БАК, Дивнић у 11, Тајдић у 41, Ђорђевић у 77 минути за Раднички. Стрелци из пенала: Марић, Попов за БАК, Бицуљевић, Јоновић, Тајдић, Ђорђевић за Раднички. Црвени картон: Ћирић 60 минути (Раднички).

БАК: Седљак, Т.Крачуњел, Старовић, Н.Пауновић, Милковић, Јовановић, Анка Давид, Бекировски, Јожић, Секуловић, Анђелић. Играли су још: Јовановић, Новаков, Марић, Црногорац, Попов, Чолак, Бокшан, Андрејић, Витомиров.

РАДНИЧКИ (К): Рнић, Ћирић, Бицуљевић, Вујасиновић, Ђорђевић, Мађаров, Китић, Јоновић, Азуц, Добросављевић, Дивнић. Играли су још: Стојановић,Тајдић, Секулић, Веџић, Милутинов, Ратковић, Аугустин.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 24. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!