МИЈАИЛОВИЋ: БИЋЕ БОЉЕ

Железничар је у последњој контролној утакмици током припрема на Кипру поражен од Спартака (0:1). Панчевци су упркос поразу оставили добар утисак. Претходно, Дизелка је поражена од лучанске Младости (0:2), савладала је млади тим Лехије (6:0), Хлорубој (4:0). Пре пута у Никозију тим суперлигашког дебитанта надиграо је Звијезду 09 (3:1).

– Одиграли смо боље против Спартака него у дуелу са Лучанцима. Значиће нам ова провера, иако исходом нисмо задовољни. У овом периоду резултат није примаран. Улазимо у завршне радове, показујемо квалитет и надам се да ћемо у наредним утакмицама бити бољи – каже Ненад Мијаиловић, шеф стручног штаба Жеље, иначе трећи тренер Панчеваца ове сезоне.

Новајлија у елити довео је ове зиме голмана Милана Мијатовића (Борац, Бањалука), Александра Кахвића (Црвена звезда – позајмица) и Вељко Миросавић (Чукарички).

– Нови играчи имаће улогу у тиму. Покушаћемо да њихов квалитет искористимо на максималан начин. На њима је да се докажу и пружају добре игре. Радује нас што ће нас по повратку у Панчево дочекати још новајлија – истакао је Мијаиловић уочи повратка у град крај Тамиша.

Последњу проверу Дизелка ће имати 3. фебруара против румунског прволигаша Виторула на домаћем терену.

М. Н.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!