МИЈАИЛОВИЋ: КРИВ САМ ЗА УБЕДЉИВ ПОРАЗ

Ненад Мијаиловић, тренер Железничара после пет голова на крову разочарано констатује
На гостовању Вождовцу фудбалери Железничара нису успели да остваре повољан резултат и убедљиво су поражени (5:1), а већ на полувремену имали су минус од два гола. У претходним мечевима Панчевци су играли добро, али овај резултат реално нико није очекивао, без обзира што Змајеви на домаћем терену ове јесени нису изгубили меч.

На поменутом гостовању Панчевци су били ослабљени, а тренер Мијаиловић није могао да рачуна на шесторицу играча и то на: Душана Пантелића, Марка Јовановића, Матеју Зувића, Бојана Балажа, Ентонија Локосу и Луку Петровић.

– Тежак пораз. Две недеље сам указивао да морамо да поштујемо клуб и обавезе професионалног спортисте, изгледа да се нисмо снашли у томе. На крову је постојала само једна екипа, а то је Вождовац. Морамо да покажемо реакцију на овај пораз по могућству сви, а не појединачно. Није срамота изгубили од Вождовца, али не учинити баш ништа да до тога не дође је катастрофа. Дефинитивно је да неки од нас не заслужују дрес Железничара. А, ако ме питате ко је кривац за пораз, то сам само ја. Превише верујем људима, изгледа да су ме лоше васпитали – рекао је Ненад Мијаиловић, тренер Железничара.

У тиму са Тамиша Марко Конатар пружио је солидну партију, ипак то није довољно да се избегне висок пораз.

Прерано смо примили први гол, а затим и други, то је одредило ток утакмице. Домаћин је искористио прилике за гол, све наше глупости које смо им поклонили. Могли смо доста да добијемо победом у овом мечу, али нисмо много изгубили поразом.

Последњи меч првог дела сезоне Железничар игра поново у гостима и то против Радничког из Ниша.

Очекујем тешку утакмицу  у Нишу против домаћина по тешком терену за игру. Сви заједно у клубу даћемо све од себе да забележимо још један добар резултат против директног ривала у борби за опстанак. Потрудићемо се да јесен завршимо позитивним резултатом, који би нам значио пред почетак пролећног дела где нас очекује тежак распоред – истакао је Конатар

ФОТО: В. Марковић
 
ОБЈАВЉЕНО: 18. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!