МИЈАИЛОВИЋ: НИШТА НЕ ЗАМЕРАМ ПАВЛОВУ

Љубитељи спорта, који су у недељу на стадиону под кулом гледали меч ОФК Вршца и Јединства, уверили су се да је фудбал једини спорт у коме бољи на терену не мора обавезно и да победи.

Добили су уз то и потврду да је такмичење у прволигашкој конкуренцији до те мере изједначено да му у потпуности пристаје надимак „српски чемпионшип“.

 – Одиграли смо добар меч у отежаним условима за наш тим – каже Ненад Мијаиловић, шеф стручног штаба.- Доминирали смо у првом полувремену, до црвеног картона Мршуљи који је шокирао све на стдиону и променио ствари у наставку. Направили смо три изменеу паузи и покушали да се супротсгавимо упркос играчком дефициту. Примили смо гол после корнера и рикошета у наставку акције, а са играчем мање приказали смо више од ривала, стварали шансе и промашили два пенала. Кажу да су пенали лутрија, али мислим да је већа вероватноћа добити на лутрији него доживети што смо ми у недељу.

Многи су се на стадиону питали да ли је Павлов захтевао да изведе други пенал или је то била одлука тренера. Мијаиловић је одагнао сваку сумњу.

– Што се тиче избора извођача пенала, одговорносг је моја. Не замерам ништа Јевгену, много је дао клубу, и од њега очекујемо колико је и до сада давао, а даваће и у наредним угакмицама. Павлов је сјајан момак, професионалац и један од покретача тима.

Меч у Вршцу обележила је и изванредна подршка са трибина.

– Публика нас је носила свих 90 минула и дутујемо захвалност. Даћемо још више у наредним утакмицама и победама се одужити за изванредну подршку. Играчима немам шта да замерим, али мораћемо брзо да се вратимо освајању бодова – јасан је Мијаиловић.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 14. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!