МИЈАИЛОВИЋ: ТИМ ИЗНАД ПОЈЕДИНЦА

Вршчани су, после три победе у четири одиграна кола, заузели позицију у горњем делу табеле, али у клубу истичу да са девет бодова не може да се осигура опстанак, што је примарни циљ дебитанта у Првој лити Србије. Ненад Мијаиловић, шеф стручног штаба, не дозвољава еуфорију, али не крије задовољство после доброг старта.
– Нико пре почетка првенства није могао да замисли ОФК Вршац са девет бодова. Нисмо ни ми, иако смо сањали о томе. Задовољни смо и три бода у дуелу са Новосађанима битна су за борбу за опстанак – истакао је Мијаиловић.
У време играња утакмице температура на стадиону под кулом била је око 40 степени, услови су тешки били тешки и за гледаоце. Вршчани су, међутим, у првих пола сата меча приказали игру сличну оној у Инђији и са Златибором, када су стицали одлучујућу предност.
– Временски услови били су тешки, али заслужено смо победили. Показали смо реакцију после пораза у Горњем Милановцу и савладали одличан састав Новог Сада. Били смо тим и само тако имамо шансе за освајањем бодова. Сјајна подршка симпатизера, уз добру игру на терену, допринела је да Вршац остане неосвојива тврђава пуне две године. Дугујемо захвалност навијачима, надам се да ће у будућим мечевима подршка бити иста.
Шеф струке Вршчана остао је доследан ставу да не истиче појединце.
– Дисциплина, борбеност и тим изнад сваког појединца. То је једина формула за успех. Били смо тим, честитка за момке и идемо даље – истакао је Мијаиловић.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs 

ОБЈАВЉЕНО: 25. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!