ЈЕДИНСТВО (БК)

У Јединству из Банатског Карађорђева активни су у прелазном року, а јуче су оверили сарадњу са Јованом Мијатовићем (26) искусним дефанзивцем који ће чинити једну од важних карика испред искусног голмана Мартина Магде.
– Имао сам више опција, али привукле су ме високе амбиције Јединства – рекао је МиЈатовић. – Ради се о добром тиму, у последње три године био је другопласирани на војвођанском „Истоку” и дошао сам да помогнем да оствари више. Циљ је освајање трона и нова сезона биће велики изазов за мене и екипу у целини. Добро познајем нове саиграче и брзо ћу да се уклопим у систем игре тренера Бошка Ми хајловића.
У пролећној сезони био водећи играч Црвене звезде (ВС), пре тога бранио је боје Слободе (НК) у српсколигашком друштву. У Јединство су дошли још Стефан Попов (Војводина 1928), Огњен Дучић (Раднички), Александар Грбан (Нафтагас) и млади Никола Радаковић (Пролетер 2006).
– Са петорицом новајлија заоштрили смо конкуренцију. Имамо највише амбиције и верујем да можемо до циља – истакао је Драган Радаковић, потпредседник Јединства.

Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs