МИЛАН МАЈСТОРОВИЋ У ДИНАМУ ИЗ МОСКВЕ

ТАЛЕНТОВАНИ ШТОПЕР У РУСИЈИ

Млади штопер Војводине Милан Мајсторовић (17) потписао је уговор са Динамом из Москве.

Мајсторовић је рођен 21. фебруара 2005. године, прошао је све млађе категорије „старе даме“, а још пре годину и по дана био је на припремама првог тима, али још увек није уписао званични наступ за Војводину.

Такође, он је стандардни репрезентативац кадетске селекције Србије, са којом је стигао до полуфинала на недавно одржаном Европском првенству.

Он ће у Војводини остати до фебруара 2023. године, када ће постати пунолетан и након тога ће се и званично придружити свом новом клубу у Москви.

Овај трансфер реализован је након дугих и успешних преговора са спортским директором московског клуба Жељком Бувачем, а фудбалском клубу Војводина ће уз договорено обештећење, припасти и проценти од наредног трансфера Милана Мајсторовића.

– Ово је транафер на који можемо бити сви поносни јер су све три стране уговора веома задовољне. Новчана средства која смо добили од трансфера Мајсторовића нису безначајна, али смо презадовољни чињеницом да је фудбалски клуб Војводина остао учесник од следећег трансфера играча у веома високом проценту што је управа клуба поставила као приоритет приликом преговора са Динамом из Москве. У име ФК Војводина желим Мајсторовићу пуно успеха у наставку каријере – рекао је спортски директор Војводине Марко Јовановић.

Овим трансфером, фудбалски клуб Војводина поново се показао као расадник изузетних талената, са потенцијалом за највеће фудбалске домете, а такође, верује се да ће Мајсторовић бити само један у низу будућих звезда који су поникли у академији „Илија Пантелић“.

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!