МИЛИН: НИСМО СЕ ОБРУКАЛИ

БЕГЕЈ СЕ БОРИО У КОВИНУ, АЛИ ОСТАО БЕЗ БОДОВА 

Бегеј је у измењеном саставу у односу на јесењи део, на премијери играо са увек неугодним Радничким у Ковину (0:2), али по игри је заслужио бар бод. На крају су то признали и коректни домаћини. Први пут у улози шефа стручног штаба био је Јовица Милин и задовољан је игром:

– Момцима немам шта да замерим. Борили су се својски и могли смо и до повољнијег резултата. Већ у трећем минуту досуђен је казнени ударац за ривала, што је утицало на ток утакмице. Створили смо много прилика и играло се стално пред голом домаћина. Кубуровић је погодио пречку, а добре шансе пропустили су Милин, Николић и Куч. Питање је како би било да смо изједначили, а како то обично бива домаћини су после контранапада удвостручили су предност. У другом делу играло се борбено са обе стране, а пропустили смо још две прилике пошто смо кренули на све или ништа. И фудбалери Радничког могли су да повећају предност, али млади голман Шевар био је на висини задатка.

У јесењој сезони био је први помоћник Марку Гутеши и познајете све играче Бегеја, али тим је, ипак, претрпео велике промене.

– Нисмо никога желели да задржавамо, а новајлије су се добро уклопиле и верујем да ћемо бити још хомогенији. Добро су радили у припремном периоду, очекују нас озбиљни изазови, а основни циљ је опстанак. Верујем да имамо добар потенцијал за остварење плана – поручио је Милин.

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 08. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!