МИЛИВОЈЕВИЋ У ОМЛАДИНЦУ

Срећко Миливојевић (25, на слици) нови је члан Омладинца из Нових Бановаца. Задњи везни долази из новобеоградског Радничког и прва је принова зелено-белих.

 – Радимо на појачањима и до краја недеље биће још новајлија – каже председник клуба, професор Игор Митровић. – На путу смо да озбиљно реорганизујемо играчки погон, да га подмладимо и будемо полетнији и свежији у новој трци.

Екипу су, до сада, напустили Бошко Гајић, Филип Осман и Никола Тиодоровић.

 – Врата су код нас отворена у оба смера. Никога нећемо задржавати, ко жели да промени средину, може да оде. Никоме ништ не дугујемо, честито смо одрадили прошлу и претходне сезоне и желимо да тако и наставимо – додао је Митровић.

Челник клуба у овом прелазном року, није сам. Помаже му Предраг Пејчиновић, некадашњи првотимац и капитен Омладинца.

 – Преузео је улогу спортског директора, растеретио ме обавеза и већ показао енергију која нам је раније недостајала. Верујем да ћемо прелазни рок одрадити како треба, у интересу тима и клуба – истиче председник Митровић.

Прошлу сезону Новобановчани су кренули са Браниславом Бајићем на клупи, задржао се шест кола, потом је диригентску палицу преузео искусни Драган Стевановић, да би млади Андрија Пољак, у финишу сезоне, био на клупи.

– Пре краја прошлог првенства са Пољаком смо договорили сарадњу, млад је и амбициозан и наше и његове жеље су се поклопиле. Заказао је прозивку за 6. јул. Први меч имаћемо десет дана касније против новопазовачког Радничког, затим су провере са обреновачким Радничким, старопазовачким Јединством, Телеоптиком, Земуном, Синђелићем, Доњим Сремом.

Б. Б.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!