МИЛОЈЕВИЋ МЕРКА ПЛЕН

СЛОБОДА (ДТ) ГОСТ ЖЕЛЕЗНИЧАРА

У финишу Војвођанске лиге Југ гужва на врху. Словен се са 54 бода шепури са трона, један мање имају Хајдук и Железничар, док је Слобода на „коти 52“. Тешко да би се неко усудио да прогнозира ко ће у виши ранг, а за викенд на програму је дерби у Инђији. Трећепласираном Железничару на црту стиже Слобода. Један од адута тима из Доњег Товарника биће Стефан Милојевић. Офанзивни везиста знање је стицао у школи Партизана, а прошле године носио је дрес Железничара.
– Инђијци имају добру, организовану и компактну екипу, био сам део ње и одлично је познајем. Улог је велики и уверен сам да ћемо на терену водити жестоку борбу – каже Милојевић
Слобода је на свом терену савладала предстојећег ривала (3:0), па је жеља да се репризира тројка.
– Иза насје сјајна серија од осам победа и циљ је да наставимо низ. Марљиво се спремамо и јасно је да морамо да испунимо све договоре из свлачионице да бисмо стигли до позитивног исхода. Ценимо противника, у континуитету потврђује квалитет, уверен сам да ће утакмица бити лепа за око. Да би се у дербију освојио плен неопходни су идеална тактика, техничка супериорност, упорносг при реализацији. Тренер нам је предочио све на шта треба да обратимо пажњу, форсирамо нападачки фудбал, па морамо да будемо фокусирани на све линије тима. Одговорићемо на све захтеве шефа струке и надамо се слављу – истакао је Стефан Милојевић.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!