МИЛОСАВЉЕВИЋ: ОСТВАРИЋЕМО ЦИЉЕВЕ

ТСЦ се вратио са припрема у Шпанији

Фудбалери ТСЦ-а синоћ су се вратили из Малаге, где су се 12 дана припремали за пролећни део првенства. Бачкотополчани су вредно радили у Шпанији, одиграли су четири утакмице, ремизирали су са Диошђером (1:1), победили Ванкувер (2:1) и АИК (2:0), а поражени су од Сијетла (2:3).

Битно је немамо повређене играче. Утисак је да смо остали на нивоу из јесењег дела, тако да би требало да будемо успешни и на пролеће – каже Иван Милосављевић, везиста вицешампиона Србије.

Играчи ТСЦ-а данас ће одмарати, а тренинг је заказан за сутра на терену Академије фудбала у Бачкој Тополи. У среду следи последња провера против Радничког из Сремске Митровице.

У првом пролећном колу гостујемо ИМТ-у. Сигурно је на старту најтеже, али добро се спремили. Имали смо одличне услове у Шпанији, изврсне противнике. Веома је лепо било видети разне тактичке замисли екипа из других земаља. Сви треба да будемо задовољни како смо представили клуб и наш фудбал. 

Иван Милосављевић је постигао два гола за ТСЦ у припремном периоду.

Стекао сам самопоуздање. Ред је да то пренесемо на првенство. Сигуран сам да ћемо остварити циљеве у наставку шампионату – истакао је везиста Бачкотополчана. 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!