МИЛОШЕВ ОДНЕО БОД

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА 

ЈЕДИНСТВО УБ – ИНЂИЈА 1:1 (1:0)

Стрелци: Димитрић у 6. за Јединство. а Милошев у 67. за Инђију

ЈЕДИНСТВО: Јовановић 7,5, Додеровић 7, Андрић 7, Радовановић 7, Богдановић 7, Пиваш 6,5 (од 46. Миладиновић 7), Денић (од 46. Станојевић 7), Димитрић 7 (од 78. Адамовић -), Карикари 7, Милановић 7,5, Зубаиру 7.

ИНЂИЈА: Велимировић 7,5, Ђоковић 7, Маричић 7,5, Којић 6,5 (од 67. Милошев 7,5), Суботић 7 (од 67. Грбовић 7), Врбић 7,5 (од 90. Дервиши -), Стојановић 7, Јањић 7 (од 80. Абрамушић -), Тешић 7, Десанчић 7,5. Радосављевић 7,5.

Играч утакмице: Десанчић

Гледалаца: 500. Судија: Александар Вукадиновић (Ниш) 7. Жути картони: Додеровић, Андрић, Радовановић (Јединство), Јањић (Инђија Тојо тирес). Црвени картон: Тешић (Инђија) у 80. минуту.

Меч је почео идеално за домаћине, лопта је ишла као по концу у акцији Милановића, Карикарија и Димитрића, а омалени везиста пласирао је лопту поред Велимировића за рано вођство.

Наставили су Убљани да прете, Велимировић је добро укротио покушај Милановића, али и на другој страни близу гола био је Радосављевић када се истакао Андрић у дефанзви. Поново је у прилици био Радосављевић после продора Врбића, али на месту је био Јовановић.

Вероватно би црвено-бели стигли до победе да је Карикари био прецизнији у 55. минуту, а у јеку добре игре Јединства сгигло је изједначење. Акцију су осмислили Радосавлевић, Десанчић и Грбовић чији је шут зауставио капитен домаћина, али не и Милошева који је после 60 секунди на терену прославио погодак! Уследио је брз одговор домаћина, али добар шут Миладиновића укротио је голман Инђије. Умало да Ђоковић, после корнера, матира Јовановића, а госте није пореметило ни искључење Тешића. Одлични Маричић пропустио је шансу утакмице, после продора Врбића није био прецизан из близине.

Б. Матић

Извор:http://www.zurnal.rs

 

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 22. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!