МИЛОШЕВ ЗА ПОБЕДУ У ДУБОКОЈ НАДОКНАДИ

На Toyo Тирес Арени умало да се понови прошлосезонски сценарио у ком су „канаринци“ стигли до победе.

Била је то победа после резултатког преокрета и вођства Инђинчана са 2: 0. Тада су Новосађани дали три гола и победили. Овог пута тај сценарио на талону, али и промењене улоге.

Домаћин је био доминантан ривал у овом мечу. Стварали су домаћи играчи доста прилика за гол, а у првом полувремену се забележило само четири прилике из којих су се могле и мреже затрести. По две са обе стране терена.

У другом делу још јачи притисак домаћина ка голу госта. Ипак само покушај Кукоља у 51.минуту и Стојановића, али се испоставило да је био недозвољен положај. Из прве акције госта у другом делу меча, гол. Одлучио се на шут Никола Тедић у 69.минуту. Одлучио се овај играч за шут са 16.метара, а лопта завршава у самим рашљама гола домаћина, 0:1.

После гола госта, исти се опредељује за потпуну дефанзиву. Ретко су прелазили на половину домаћина, а у последњем минуту продор домаћег играча по левој страни напада. Центаршут који руком зауставља гостујући играч Велковски и судија показује на белу тачку. Са исте је сигуран Десанчић за 1: 1.

У надокнади која је трајала седам минута стиже и резултатски преокрет. У последњем минуту надокнаде неколико покушаја домаћина да убаце лопту испред гола голмана Ђулчића. То на крају успева Кукољу, а на лопту стартује главом Милошев. Лопта је у рукама голмана, али се некако измигољила и завршила у мрежи, 2: 1.

Зелено-белој срећи није било краја на ипак заслуженој победи.

Инђија Toyo Тирес – РФК Н.С 1921 2:1 (0:0)

Инђија. Toyo Тирес Арена, гледалаца око 500. Судија: Мирослав Милетић, помоћници: Небојша Савић и Милан Недељковић, четврти судија: Љубиша Борисављевић. Делегат: Љубиша Вујовић. Стрелци: Александар Десанчић 90’ (пенал), Лазар Милошев 90+7’ – Инђија Toyo Тирес, Никола Тедић 69’ – РФК Н.С 1921. Жути картони: Илић 23’, Благојевић 53’, Велковски 67’, Рац 76’, Ђулчић 89’ – РФК Н.С 1921.

Инђија Toyo Тирес: Чупић, Милан Јањић, Василије Јањић, Кукољ, Маричић (Милошев 74’), Мијаиловић, Радосављевић (Десанчић 62’), Славиша Стојановић (Којић 81’), Суботић (Ђорђевић 62’), Вуковић (Врбић 74’), Ђоковић.

Тренер: Јован Голић

РФК Н.С 1921: Ђулчић, Благојевић, Чолић (Росић 86’), Фуртула, Хрубик Пантић 46’), Илић, Јевремовић (Крстић 90’), Кожовић, Рац, Стојановић (Тедић 46’), Влалукин (Велковски 46’).

Тренер: Мирко Бабић

Извор: http://www sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 27. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!