МИНИМАЛАЦ БЕЧЕЈАЦА (ВИДЕО)

Три бода су три бода и Бечејци морају да буду задовољни после утакмице са Сакуљанима. Све остало је за заборав, изузев, можда, борбености.

– У првом полувремену смо били бољи, постигли гол и остварили циљ. У наставку смо се несвесно повукли, јер нас је физички спремнији ривал притиснуо, али борбеност није изостала, те противник, и поред теренске доминације, није створио ниједну шансу. Морам приметитити да су нас Сакуљани изненадили начином игре, јер су дошли да се надигравају и показали су завидну физичку припремљеност, која, на жалост, не краси нашу екипу и у финишу утакмице стрепимо. Овога пута смо се одбранили, а како ће бити у наредним утакмицама, у Вршцу, против Kикинде, у Зрењанину, остаје да се види, недоречен је тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Бечејци су извршили пет измена, од којих је само Kудрић изашао, а да није тражио замену. Била је то тактичка измена, како би Виновић појачао везни ред. Остали су, због повреда или физичке исцрпљености тражили замене. Тешко је у такмичарском циклусу побољшати физичку спрему, али се нешто мора урадити на том плану, како се у последњим тренуцима утакмице не би, по правилу, стрепело.

 

ОБЈАВЉЕНО: 03. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!