МИНИМАЛАЦ ЗА БРИГУ

Гостовање Бечејаца у Белегишу није било успешно. Вратили су се поражени резултатом 1:0 и остали на три бода из првог кола када су у Руми резултатом 2:1 савладали Словен. Идентичним резултатом су изгубили у другом колу код куће од Кикинђана и сада су на скромном 11. месту табеле српсколигаког каравана.

– По изузетно топлом времену није било лако стајати на голу, а камоли трчати по терену. Ипак, био је пар прилика на обе стране, али су само домаћи играчи искористили један одбитак у 73. минуту и претворили га у гол за три бода. У последњим тренуцима утакмице био сам принуђен да скривим панал, али сам га потом и одбранио, вели голман Бечејаца Исидор Милованов.

Бечејци су могли преко Живкова и у два наврата Кобиљског до гола, али… Остаје жал што се нису вратили непоражени, па им сада предстоји да у суботу пруже бољу игру против Панчеваца пред својим навијачима и надају су првој победи крај Тисе у новој сезони.

У Белегишу је тренер Зоран Левнаић извео следећи састав: Милованов, Вјештица, Зељковић, Миловановић, Воргучин, Нађпал, Тутњевић Томић (Крмар), Варга, Живков, Симоновић (Кобиљски).

В.Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 29. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!