МИРЈАЧИЋ БЕЗ ТРОЈИЦЕ

ТЕКСТИЛАЦ НА ИСПИТУ КРАЈ КОЛУБАРЕ

Колубара, на осмом месту, још гаји наду да може до баража, а Текстилац такође има високе амбиције, па је то прилика да гледаоци данас виде занимљив и резултатски неизвестан дуел. После две узастопне победе, против водећег ОФК Београда и другопласиране Инђије, играчима Бранка Мирјачића, порасле су шансе за освајањем другог места и директног пласмана у Супер лигу. Капитен Никола Марјановић доминирао је у казненом простору, био је непрелазан као што је то у мечу са Романтичарима био Филип Средојевић. Овај тандем делује сигурно и допринео је што је искусни Бојан Браћ само 14 пута вадио лопту из мреже.

– Одиграли смо последње две утакмице у великом стилу, што је омогућило да се пробијемо до другог места. И на остале три играли смо добро, па смо са 11 пролећних бодова били успешни – каже Марјановић.

Лазаревчани су јесенас у Оџацима освојили плен.

– Пораз нам је тешко пао, али смо се брзо стабилизовали и нисмо дозволили да нас поремети. Сада је на реду реванш. Добро су Лазеревчани одиграли четири утакмице и забележили три победе и реми, а серију су прекинули пре седам дана са лидером – 1:4. Са десет бодова Колубара заслужује уважавање.

Бранко Мирјачић неће моћи рачуна на Луковића, Давидовића и Чордашића.

– Имамо циљеве у свакој утакмици. Очекује нас још један тежак окршај, јер се Лазаревчани нису одрекли високог пласмана. Желимо да наставимо успешну серију која би нас за корак прбилижила циљу – истакао је Никола Марјановић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!