МИРОСАВЉЕВ ДВА ПУТА

ТОМИСЛАВ СИВИЋ, ТРЕНЕР ДИЗЕЛКЕ, ПРОВЕРИО И РЕЗЕРВИСТЕ

Железничар БАСК 3:1 (2:1)

Панчево – СРЦ Младост. Гледалаца: 50. Судија: Дејан Пегровић (Вршац). Стрелци: Конатар у 14, Миросављев у 38. и 74. из пенала за Железничар, Новитовић у 8. за БАСК

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Петровић, Миликић, Поповић, Лаиновић, Обреновић, Конатар, Јанковић, Бркић, Ћирић, Кордић, Миросављев. Играли су још: Кожул, Балаж, Чижик, Васић.

БАСК: Кнежевић, Бјелановић, Андрић, Каришик, Лукић, Павловић, Радловачки, Шалипур, Новитовић, Ђокић, Петровић. Играли су још: Милић, Андић, Л. Ступар, Радовановић, Милошевић, Стојановић, Бибић, Аврамовић, М. Ступар.

Фудбалери Железничара имали су последњу проверу у дуелу са српсколигашем БАСК-ом. Били су бољи током целог меча и победили. Тренер Томислав Сивић шансу је пружио играчима са мањом минутажом током припремног периода и може да буде задовољан како су одрадили посао. Фудбалери прволигаша имали су више од игре и, после добрих акција, стварали прилике. Гости су, ипак, повели у 8. минуту, после грешке одбране домаћина, а мрежу је погодио Новитовић. Шест минута касније, после добре акције Конатар је савладао голмана Кнежевића за изједначење, док је уследећем нападу Миросављев (са слике) послао лопту поред стативе. Прилике за Панчевце пропустили су Кордић, Миросављев, Конатар и Бркић. Кордић је, у 38. минуту, одузео лопту и шутирао, а Миросављев је проследио у мрежу за предност. У другом полувремену домаћини су наставили у истом ритму а тренер Сивић убацио је неколицину младих. Миросављев је, у 74. минуту, после прекршаја над младим Чижиком, са беле тачке, и други пут погодио мрежу и ставио тачку на резултат. 

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!