МИРОВАЛЕ МРЕЖЕ У ОЏАЦИМА: ТЕКСТИЛАЦ – ОФК БАЧКА 0:0

Фудбалери Текстилца и ОФК Бачке из Бачке Паланке одиграли су данас без голова у припремном мечу у Оџацима у коме су плаво-бели имали више прилика и били ближи победи.

‘На стадиону “Грбавица“ виђена је садржајна утакмица, високог ритма, уз велико залагање играча оба тима.
Изабраници Бранка Мирјачића бољу игру у већем делу сусрета нису успели да материјализују. Најзрелије шансе за постизање гола у првом полувремену имали су Иван Давидовић и новајлија Никола Коџић, који су опробали шутеве из даљине. Међутим, млади голман ОФК Бачке Војин Стајковић је одличним интервенцијама успео да сачува своју мрежу. Тренери Бранко Мирјачић и Жељко Рачић дали су шансу играчима са клупе у другом полувремену, које је за Текстилац било још успешније по броју прилика, али је на голу гостију непрелазан био резервиста Драган Ћулибрк.
Паланчани су и у наставку меча своје шансе тражили углавном преко контри и полуконтри. Најближи томе да казни домаћине за многе промашаје био је Никола Анђелковић који је одлично шутирао, али је резервни голман Текстилца Миљан Дринчић још боље интервенисао.

Текстилац — ОФК Бачка о:о

Текстилац: Браћ, Луковић, Поповић, Марјановић, Средојевић, Станковић, Ђурић, Коџић, Давидовић, Укачукву, Д.
Стојановић. Играли су још: Дринчић, Димковић, Јовановић, Стевановић, Габриел Обекпа, С. Стојановић, Чордашић, Зличић и Марковић.

ОФК Бачка: Стајковић, Анђелковић, Стаматовић, Вучетић, Веселиновић, Јовишић, Брборић, Тримановић, Трифуновић, Игњатовић, Милијашевић. Играли су још: Ћулибрк, Влајков, Новаковић, Перишић, Бобак и Јаковљевић.

Фудбалери Текстилца улазе у сам финиш припрема за пролећни део сезоне. Прволигаш из Оџака је до сада одиграо шест контролних утакмица, а генералну проверу имаће у суботу, 17. фебруара, против Мачве из Шапца.

ОБЈАВЉЕНО: 10. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!