МИСЛИ ОКРЕНУТЕ ГОСТОВАЊУ У СТАРОЈ ПАЗОВИ

Један гол – три бода! Врло вредна у борби за опстанак у српсколигашком каравану. 

То је епилог суботњег окршаја Бечејаца са Борцем из Шајкаша. А могло је бити и другачије, да на голу није био сигурни Исидор Милованов, који је због одуства Илије Тутњевића носио капитенску траку.

– Много нам значи ова победа, додатни ветар у леђа пред сам финиш сезоне. А сами смо криви што смо ушли у циклус где је свака утакмица квалификациона и има додатну тежину. Да смо само половину шанси које смо имали на претходним, па и овој, утакмицама искористили, сада бисмо били мирни у средини табеле. Овако, стрепимо, али се надамо да ћемо сачувати српсколигашки статус. Предстоји нам изузетно тешко гостовање у Старој Пазови, али се надам да ће тренер Драган Ивановић пронаћи тактику како да се супроставимо ривалу и узмемо бодове спаса. Лако неће бити, али морамо веровати у себе, искрен је голман Бечејаца Исидор Милованов.

Добре одбране Милованова нису остале незапажене. Селектор аматерске репрезентације Војводине Владимир Шпоња позвао га је на припреме пред Турнир региона, који ће се одржати од 7. до 9. јуна у Лозници и Шапцу.

– Прија позив у аматерску селекцију Војводине и верујем да је то плод вредног рада на тренинзима и издања на утакмицама. Још када бисмо се спасили испадања, па да на поменути турнир одем поносан на оно што смо као екипа урадили. Надам се да ће тако бити, закључује Исидор Милованов.

И док узданица Бечејаца не губи наду у вези останка, дотле тренер Драган Ивановић „разбија главу“ како да то оствари са играчима које има на располагању.

– Прате нас недаће од како сам стигао у клуб. Прелазни рок није најбоље одрађен, недостаје нам квалитетан голгетер, што се осети на свакој утакмици. Истина, није нас нико надиграо, али то је слаба утеха ако ми не дамо гол и останемо без бодова. Радује ме што је Ћурчић ушао са клупе и решио утакмицу са Борцем. Максимално је искористио прилику, јер се још два пута нашао у позицијама да угрози гол ривала. На жалост, платили смо цех победи против Борца, јер су парне картоне добили Воргучин и Томић, па на њих не могу дарачунам у Старој Пазови. Враћа се Тутњевић, па ћу морати нову поставу да изведем и, наравно, припремим тактику за ривала коме, такође, гори под ногама, вели тренер Бечејаца Драган Ивановић.

В. Јанков

Капитенски: Исидор Милованов је дао пуни допринос победи над Борцем – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 15. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!