МИТРОВЧАНЕ ПОРЕМЕТИЛЕ ПРЕХЛАДЕ И ПОВРЕДЕ

У току припрема Митровчани су имали проблеме са повредама и вирусима. Дужи период ван строја били су Пирс и Чарапић, такође, отпао је планирани одлазак у Северну Македонију, тако да их је то мало пореметило. Тренер Дејан Николић воли да има екипу на окупу, поготово у тако осетљивој фази рада када је у питању уигравање и формирање тима. Сачували су 90 одсто тима, у односу на појачања и одласке, екипа је остала приближног квалитета.

Довели су шесторицу нових играћа, вратио се Владимир Петровић из Силекса, Вујић је дошао из ОФК Вршца, Милцановић из Синђелића, Илић из Игала, Стевановић из Радничког 1912 и конкуренцију на гол црти појачао је искусни Остојић. Митровчани су између осталих, остали без поузданог штопера Маринковића (Спартак ЖК) и искусног Ковачевића, који се вратио у Борац 1926.

У протеклом периоду одиграли су осам утакмица, са ИМТ-ом (0:2), Бродарцем (0:1), Радничким из Шида (3:0), Радничким са Н. Београда (2:0), Будућношћу из Добановаца (2:1) и Подрињем из Јане (1:0). Сутра ће одиграти генералку са ривалом из Инђије.

Распоред им не иде на руку и у прва четири кола одлазе на три захтевна и неизвесна гостовања, у Вршац, Шабац и на Бањицу.

 

Припреме Радничког/Раднички СМ

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 17. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!