МИТРОВЧАНИ ДО КРАЈА МЕСЕЦА РАДЕ НА ХЕСНИ, ЗАТИМ ОДЛАЗЕ У ДОРЈАН

У уторак је обављена прозивка фудбалери Радничког из Сремске Митровице, а јуче је одржан први тренинг, којем се одазвало 26 играча (три голмана). Наредних дана ће играчи обавити неопходне лекарске прегледе, и кренути са уводним делом. Временом ће се појачавати интезитет тренинга, радиће се, у зависности од времена на терену са вештачком или природном травом и у теретани до краја месеца, односно одласка у Северну Македонију.

У Митровици ће бити до 31. јануара, када одлазе на десетодневне припреме у Дорјан. Пре одласка у сталну дестинацију одиграће контролне утакмице са Бродарцем (21.01.), Радничким (Шид) и 28. јануара са ИМТ-ом. Познати су противници у Северној Македонији, први ривал је 2. фебруара Победа из Прилепа, и на свака три дана играће са Кожуфом из Ђевђелије, Плачковицом из Радовиша, а у повратку ривал је Работнички у Скопљу.

У самом финишу припремног циклуса, пред наставак првенства, уговорени су мечеви са ОФК Врбасом и генералка је 18. фебруара са Инђијом.

Прелазни рок на Хесни протиче мирно и за сада клуб је напустио Маринковић (Спартак ЖК), папире су, такође, узели искусни Ковачевић и Марјановић. Од појачања поменимо Владимира Петровића повратника из Кратова и голмана Остојића (Младост Лучани). Стручни штаб је појачан са дојучерашњим играчем Дејаном Јанковићем.

ФОТО: Раднички СМ

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 12. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!