МИТРОВЧАНИ РАДЕ НА ФИЗИЧКОЈ СПРЕМИ И ТЕХНИЧКО-ТАКТИЧКИМ ДЕТАЉИМА

Фудбалска експедиција Радничког из Сремске Митровице приводи крају припреме у Косјерићу, где имају одличне услове за рад. Поред два терена са природном травом и базена, у хотелу имају све потребне садржаје неопходне за овај период рада. Одиграли су три контролне утакмице са Спартаком ЖК (1:3), Металцем (1:0) и Јединством (0:1). Данас је договорен меч са Будућност Крушик, у суботу следи Железничар, наредне среде Раднички 1912 (Сомбор), и генералка је против ИМТ-а.

Тренер Дејан Николић на располагању има 22-23 играча, са којима раде 2-3 омладинца. Бројка није коначна јер планирају да доведу још 2-3 квалитетна играча на дефицитарним местима.

– Радимо мешовито на физичкој спреми и техничко-тактичким детаљима. Мале проблеме задају нам ситне повреде, а у међувремену су три играча била у самоизолацији због короне. Од појачања ангажовали смо осам играча, ради се о голманима Драгићевићу и Симићу, дефанзивцима Марјановићу, Ристићу, Ђурићу, играчима средине терена Ивићем, Пантићем и Милинковићем – реферише Николић.

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!