МИТРОВЧАНИ ЗА ПРЕКИД НИЗА

Реми са Јединством, у минулом колу (1:1), само је један у низу турбулентних резултата Инђије. Зелени играју по принципу топло-хладно, а сваки прокоцкани бод за корак је удаљава од остварења циља, а то је пласман у друштво најбољих. Пред прволигашем из сремске равнице данас је још један тежак испит, у госте им стиже Раднички (СМ). 

– Пред нама је важна утакмица за бодове, али и комшијски дерби – каже Јован Голић, тренер Инђије.- Поглед на табелу показује да су екипе уједначене и важан је сваки бод. На последња три меча код куће нисмо уписали победу, па је време да се радујемо.

Рекло би се да ће снаге данас бити уједначене, док ће зелени на својој страни имати предност терена. До сада то нису користили на најбољи начин.

– Одлично познајемо Раднички, уз ОФК Београд се налази у најбољој форми, што је потврдио и на гостовању у Лазаревцу где је савладао Колубару. Биће тешка утакмица, а Митровчани су нам по традицији неугодни. У дуелу са Јединством имали смо много кадровских проблема, али за данашњи сусрет имам већи избор играча и спремни дочекујемо противника – јасан је Јован Голић.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!