МИТРОВИЋ: БЕЗ СЕНТИМЕНТАЛНОСТИ

ЧЕТВРТФИНАЛЕ КУПА ФС ВОЈВОДИНЕ

Дерби четвртфинала Купа ФСС на територији ФС Војводине, одиграће се у Зрењанину. Раднички је домаћин Тиси и дуел српсколигаша долази у тренутку кад тим са Бегеја не зна за пораз у последњих 15 званичних мечева, док се гости из Адорјана боре за спас у „Војводини“.

– Све екипе имају амбиције да буду успешне. Победили смо Тису (4:2) у првенственом окршају, на њеном терену, а сад ће да буде растерећена и без притиска. После освојеног пехара и победе у Купу ПФС, хоћемо корак више и да дођемо до финала на нивоу ФСВ. Идемо постепено, тим из Адорјана вредан је пажње
– каже голман Владан Ђекић, а са два одбрањена пенала против ОФК Кикинде, омогућио је Радничком победу у Купу ПФС.

Нападач Јован Митровић (на слици) одлично познаје данашњег госта. Зимус је задужио опрему Зрењанинаца и стигао је из Тисе, где је провео 18 месеци и био у врху листе стрелаца „Војводине“.

– То је био леп период и оставио сам много пријатеља у тиму и клубу – прича брзоноги офанзивац. – На терену, међутим, неће бити сентименталности. Загрљаји су пре него што утакмица почне и после ње, а на терену борба за сваку лопту и победу. Победили смо у првенственом дуелу и очекујем исту параду и на нашем терену. Добро играмо и без обзира што у купу може да буде изненађења, нећемо дозволити да нас угрозе. Оптимиста сам.

Поред њега, у тим се враћа и Владо Топић, нису били у екипи која је на суботњем гостовању Јединству, одиграла без голова.

Ц. Б.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!