МЛАДИ МАРKОВИЋ СА ДВА ПОГОТKА РЕШИО МЕЧ (ВИДЕО)

Фудбалери Радничког, на домаћем терену у оквиру 20. кола Српске лиге „Војводина“ успели су да остваре веома важну победу против четвртопласиране екупе Текстилца резултатом 2:0 за „бег“ изнад зоне испадања. Иако ослабљен, са младим тимом, успели су црвено-црни да савладају екипу Текстилца и потврде потенцијал. Млађани Благоје Марковић, недавно је прикључен првом тиму и са два гола, решио је меч и потврдио могућности.

 

На почетку утакмице, Игор Павлов је ушао у казнени простор и шут искоса, голман Бојан Браћ је одбранио. Узвратио је Срђан Матић, лако се ослободио чувара, изашао испред голмана Милована Лекића, али је чувар мреже домаће екипе, добро интервенисао.

 

 

Могао је Дарио Божичић, на пас Ђорђа Брборића, да поентирао, али је његов ударац отишао поред гола. У 42. минуту домаћин је дошао до вођства. Уследила је прецизна акција „бонуса“, Стефан Гајиловић је пронашао Марковића, који је добро прихватио лопту и, ударцем по земљи, сместио је иза леђа Браћа. Покушали су гости да направе преокрет, али су срчани Зрењанинци направили добар блок и вребали прилику из контре. У финишу меча Марковић је оверио победу другим поготком. Kонтру домаћег тима одлично је повео Гајиловић, на време центрирао и пребацио голмана Браћа, а Марковић је, ударцем главом, оверио победу – 2:0.

РАДНИЧKИ ЗРЕЊАНИН: Лекић, Ћушић, Марковић (Новевски -), Руњевац, Јованов, Чигоја , Гајиловић , Бачвански, Дучић, Павлов (Kрстинић), Малек
(Јанковић).
ТЕKСТИЛАЦ: Браћ, Сердар (Илић ), Максимовић, Станковић, Матић, Божичић, Брборић (Зирић ), Јездовић , Kлисура, Зекић (Владић ), Балабановић.

 

 

Аутор: Б. Цвијетић

Извор: https://www.zrklik.com/

 

ОБЈАВЉЕНО: 03. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!